BANKEN

Schrameijer bank
Schrameijer bank
Schrameijer bank
Schrameijer bank

Meer banken bekijken? Bezoek onze 4000m2 showroom!

Banken van Schrameijer Wonen & Slapen

Een woonkamer is niet compleet zonder een bank die lekker zit! Een bankstel is vaak zelfs het belangrijkste meubel in uw huis, omdat u er veel tijd op doorbrengt. Banken zijn er in allerlei maten: hoekbanken, tweezitsbanken, driezitsbanken en zelfs 2,5 of 3,5 persoons banken. Zelfs banken van 5 meter behoren tot de mogelijkheden. Wat past er in uw woonkamer? Uit hoeveel personen bestaat uw gezin? Bij het kiezen van uw bank moet u rekening houden met veel factoren. We adviseren u graag!

Lederen banken of stoffen banken

Heeft u liever een stoffen bank of een leren bank? Voor zowel stoffen banken als lederen banken geldt dat er tegenwoordig ruime keus is in de bekleding. De meeste banken kunt u geheel naar eigen wens samenstellen. Houdt u van strakke lijnen op de bank? Gaat u voor een comfortabele bank? Onze medewerkers geven u graag advies over de mogelijkheden. Schrameijer Wonen & Slapen heeft een uitgebreide collectie banken.

Banken passend bij het interieur

Schrameijer Wonen & Slapen heeft banken en bankstellen voor elk interieur. Of het nu gaat om een modern, klassiek, industrieel, design of landelijk interieur, we hebben voor elke woonstijl passende banken. Bij een modern interieur kan een strakke bank een goede optie zijn. Heeft u veel ruimte in uw woonkamer? Dan is een mooie grote hoekbank een uitstekende keuze!

Kom proefzitten op onze banken

Een van de belangrijkste dingen bij de aanschaf van een bank is dat hij lekker zit. Zo hebben we zowel banken met een actieve zit als loungebanken, banken met neksteun of zonder, banken met voetenbankje of zonder, en zelfs banken met elektrische relaxstanden. Daarnaast kunt u ook de kleinste details als pootjes vaak zelf uitzoeken. Voor ieder interieur en budget is er bij ons een bank te vinden. Naast banken, hebben we ook bijpassende fauteuils en hockers. We adviseren u graag!