INTERIEURADVIES

Gratis interieuradvies

Wat zijn mooie kleurcombinaties? Past er wel een grote hoekbank in mijn woonkamer? Hoe kan ik mijn woonkamer groter laten lijken? Het zijn zomaar wat vragen die we regelmatig van onze klanten krijgen. We geven u graag persoonlijk interieuradvies. Onze interieuradviseurs helpen je graag met de inrichting en styling van uw interieur.

Interieuradvies bij u thuis

Bij interieuradvies is het vaak handig om de ruimte die moet ingericht worden ook echt te zien. Daarom komen we graag thuis bij u langs om u persoonlijk te adviseren. We nemen diverse inspiratiebladen en stofstalen mee om u te laten kennis maken met de mogelijkheden.

Plan uw afspraak in voor gratis interieuradvies

U kunt natuurlijk binnenlopen in onze showroom voor interieuradvies, maar vaak is het handig om even een afspraak te maken. Voor interieuradvies bij u thuis, maken we altijd even een afspraak. Gratis interieuradvies bij u thuis is mogelijk op alle dagen van de week: belt u gerust voor een afspraak.

Afspraak maken?

 
Onze interieuradviseur heeft de familie Kievits geholpen bij de herinrichting van de woonkamer en eetkamer. Dit zijn de foto’s van het prachtige resultaat. Wij wensen jullie enorm veel plezier van jullie nieuwe meubels!
Onze interieuradviseur is ook langs geweest bij de familie Enoch om te helpen bij de inrichting. Hier hebben we advies gegeven over de inrichting van de twee woonkamers en het eetgedeelte. Bekijk de foto’s voor het fantastische eindresultaat!
Een kijkje binnen bij de familie Steggink uit Mander. Dit gezin heeft de hele verbouwing van het huis zelf gedaan en de inrichting voorzien van meubelen van Schrameijer. Zie de foto’s voor het geweldige eindresultaat!
Onze interieuradviseur heeft een jong gezin blij mogen voorzien van een moderne inrichting. De prachtige zitmeubelen zijn van één van onze Nederlandse fabrikanten, INNO zitmeubelen. In de keuken is gekozen voor een robuuste, rustieke eettafel. Veel geluk in jullie prachtige nieuwe woning!
Onze interieuradviseur is bij de familie Veldhuis in Harbrinkhoek geweest om te helpen bij de inrichting van de keuken. Dit zijn de foto’s van het prachtige resultaat. Wij wensen jullie enorm veel plezier van jullie nieuwe meubels!
Onze interieuradviseur is familie Van der Meer in Albergen geweest om te helpen bij de inrichting van de woonkamer en keuken. Veel geluk in jullie prachtige nieuwe woning!
Onze interieuradviseur is bij familie De Vries in Harbrinkhoek geweest om te helpen bij de inrichting van de woonkamer en keuken. Veel geluk in jullie prachtige nieuwe woning!
Onze interieuradviseur is ook hier geweest om te helpen bij de inrichting. Dit zijn de foto’s van het prachtige resultaat. Veel plezier van jullie nieuwe meubels!
Onze interieuradviseuse is in Tubbergen geweest om te helpen bij de inrichting van de woonkamer tot slaapkamer. Veel geluk in jullie prachtige woning. Welkom in Tubbergen!
Een van onze klanten uit Geesteren. Onze interieuradviseuse heeft geholpen bij de restyling van het huis en de aanwezige meubelen voorzien van een mooie aanvulling. Wij wensen jullie veel geluk met jullie nieuwe meubels!
Een kijkje binnen bij de familie Waaijer uit Langeveen. Onze interieuradviseuse heeft geholpen bij de complete herinrichting van de woonkamer. Wij wensen jullie veel plezier van jullie nieuwe meubelen!
EEN KIJKJE BINNEN BIJ
mevrouw Beverdam. Hier hebben wij een mooie frisse wind door het huis geblazen met een nieuw interieur. Is dat niet prachtig? Denk jij ook dat jouw huis wel even een update nodig heeft? Schroom niet en kom langs bij ons in de winkel! Wij zijn hier om jou van dienst te zijn!

Bekijk meer wooninspiratie: