KASTEN

Meer kasten bekijken? Bezoek onze 4000m2 showroom!

Kasten van Schrameijer Wonen & Slapen

Kasten zijn praktische opbergmiddelen en zorgen ervoor dat uw huis minder rommelig en overzichtelijker wordt. Hiernaast kan een kast ook een uitblinker zijn van uw interieur. Kasten kunnen we grofweg onderverdelen in opbergkasten, Tv-meubels en dressoirs.

Houten kasten

Vaak worden kasten van hout gemaakt: Schrameijer heeft dan ook veel massieve houten kasten. Of het nu gaat om teakhout, kersenhout, grenenhout of eikenhout: we hebben allerlei soorten houten kasten. Tegenwoordig maakt men ook vaak combinaties met glas, metaal en kunststof bij het ontwikkelen van kasten.

Tv-meubels

Een goed tv-meubel maakt je woonkamer compleet! Je kunt ervoor kiezen om je tv op het tv-meubel te zetten, maar je kan je tv ook boven het tv-meubel ophangen. Tv-meubels zijn er in vele afmetingen, materialen en stijlen. Zo kun je kiezen voor tv-meubels met schuifdeurtjes, klapdeurtjes of open vakken. En heb je liever een tv-meubel met een strakke uitstraling of met een levendige uitstraling?

Dressoirs

Een dressoir ziet er stijlvol uit in elke kamer en heeft daarnaast een handige opbergfunctie. Door een spiegel boven je dressoir te hangen of er een lamp op te zetten, creëer je nog meer sfeer. Dressoirs zijn er in allerlei soorten, maten en stijlen. Van teakhouten dressoirs tot moderne strakke dressoirs.

Kom onze kasten bekijken

In onze 4000m2 showroom staan veel verschillende kasten, tv-meubels en dressoirs. Kom langs om ze te bekijken. We helpen u ook graag met gratis, deskundig en persoonlijk interieuradvies.