MAATWERK

Meubels op maat gemaakt

Schrameijer Wonen & Slapen heeft een eigen meubelmakerij en beschikt over een smid. Hierdoor kunnen we veel meubelen op maat maken: van tafels tot tv-meubels en van kasten tot banken. Vrijwel alles is mogelijk! We maken alles in onze ambachtelijke meubelmakerij in Tubbergen!

Tafels op maat gemaakt

Tafels zijn er in allerlei soorten en afmetingen. Heeft u liever een strak blad of een levendig blad? Liever houten poten of liever moderne zwartmetalen poten? Veel van onze tafels worden op maat gemaakt. Hierdoor kunt u zelf de afmetingen en alle materialen en kleuren kiezen. Onze op maat gemaakte boomstamtafels zijn inmiddels in veel eetkamers in de regio een echte eye-catcher!

Banken op maat gemaakt

Veel van onze banken zijn in allerlei soorten en maten leverbaar. Heeft u liever een bankstel of een mooie grote hoekbank? Wat past er in uw woonkamer? Kiest u voor leer of stof? Bij Schrameijer Wonen & Slapen hebben we verschillende voorbeelden in onze showroom staan, maar hier is vrijwel alles op aan te passen. Als u kiest voor een elementenbank kunt u zelfs na een aantal jaar zelf nog aanpassingen maken aan uw bank.

Kom langs voor de mogelijkheden

Meubelen op maat gemaakt: er is zoveel mogelijk dat we u graag uitnodigen om langs te komen in onze showroom. Onze interieuradviseurs bespreken graag de mogelijkheden met u. De koffie staat klaar!

Meubels op maat laten maken? Kom langs in onze showroom voor de mogelijkheden.