MEUBELS KOPEN
IN DE BUURT VAN BORNE

MEUBELS KOPEN
IN DE BUURT VAN BORNE

Vanaf Borne naar Schrameijer Wonen & Slapen

U woont in Borne en bent opzoek naar meubels? Dan bent u bij Schrameijer Wonen & Slapen in Tubbergen aan het goede adres. In onze 4000m2 showroom is er voor elk interieur wel wat te vinden. Schrameijer Wonen & Slapen is al meer dan 40 jaar de woonspecialist van Twente. Of het nu gaat om banken of bedden, bij Schrameijer bent u aan het goede adres. Bij ons kunt u uw hele huis inrichten.

Meubels op maat gemaakt vlak bij Borne

Woont u in Borne en bent u op zoek naar op maat gemaakte meubels? Schrameijer Wonen & Slapen beschikt al sinds jaar en dag over een eigen meubelmakerij. Of het nou gaat om tafels of kasten: het is echt Twents vakmanschap.

Meubels van toonaangevende merken kopen vlak bij Borne

Naast op maat gemaakte meubelen vindt u bij Schrameijer Wonen & Slapen ook meubelen van bekende merken. Zo vindt u de bekende banken en fauteuils van UrbanSofa bij ons, maar ook diverse meubelen van merken als Meubitrend, Haros, Maxfurn, Eleonora en JouwMeubel.

Interieuradvies bij u thuis in Borne

Schrameijer Wonen & Slapen biedt gratis interieuradvies bij klanten thuis in Borne. Onze interieuradviseurs helpen u graag met de inrichting en styling van uw interieur.

Schrameijer Wonen & Slapen

Molenstraat 32
7651 AW Tubbergen

OPENINGSTIJDEN:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10:00 – 17:30
Donderdag: 10:00 – 21:00
Vrijdag: 10:00 – 17:30
Zaterdag: 10.00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Schrameijer Wonen & Slapen: 20 minuten vanaf Borne

Schrameijer Wonen & Slapen

Borne

Onze 4000m2 showroom bezoeken? De koffie staat klaar!