MEUBELS KOPEN
IN DE BUURT VAN GOOR

MEUBELS KOPEN
IN DE BUURT VAN GOOR

Vanaf Goor naar Schrameijer Wonen & Slapen

Bent u op zoek naar meubels en woont u in Goor? Kom eens langs bij Schrameijer Wonen & Slapen in Tubbergen. In onze 4000m2 showroom is er voor elk interieur wel wat te vinden. Schrameijer Wonen en Slapen is al meer dan 40 jaar de woonspecialist van Twente. Of het nu gaat om eetkamerstoelen of een matras, bij Schrameijer bent u aan het goede adres. Bij ons kunt u uw hele huis inrichten.

Meubels op maat gemaakt vlak bij Goor

U woont in Goor en bent op zoek naar op maat gemaakte meubels. Dan bent u bij Schrameijer Wonen & Slapen aan het juiste adres! Wij beschikken al sinds jaar en dag over een meubelmakerij. Of het nou gaat om tafels of kasten: het is echt Twents vakmanschap.

Meubels van bekende merken kopen vlak bij Goor

Naast op maat gemaakte meubelen vindt u bij Schrameijer Wonen & Slapen ook meubelen van bekende merken. Zo vindt u de bekende banken en fauteuils van UrbanSofa bij ons, maar ook diverse meubelen van merken als Meubitrend, Haros, Maxfurn, Eleonora en JouwMeubel.

Goor: interieuradvies bij u thuis

Bent u op zoek naar Interieuradvies en woont u in Goor? Schrameijer Wonen & Slapen biedt gratis interieuradvies aan haar klanten. Onze interieuradviseurs helpen je graag met de inrichting en styling van je interieur.

Schrameijer Wonen & Slapen

Molenstraat 32
7651 AW Tubbergen

OPENINGSTIJDEN:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10:00 – 17:30
Donderdag: 10:00 – 21:00
Vrijdag: 10:00 – 17:30
Zaterdag: 10.00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Schrameijer Wonen & Slapen: 35 minuten vanaf Goor

Schrameijer Wonen & Slapen

Goor

Onze 4000m2 showroom bezoeken? De koffie staat klaar!