MEUBELS KOPEN
IN DE BUURT VAN HENGELO

MEUBELS KOPEN
IN DE BUURT VAN HENGELO

Vanaf Hengelo naar Schrameijer Wonen & Slapen

Vanaf Hengelo is het maar een klein stukje rijden naar Schrameijer Wonen & Slapen. In onze 4000m2 showroom is er voor elk interieur wel wat te vinden. Schrameijer Wonen en Slapen is al meer dan 40 jaar de woonwinkel van Twente. Bent u op zoek naar nieuwe fauteuils? Of een nieuw matras? Dan moet u bij Schrameijer zijn! Bij ons kunt u uw hele huis inrichten.

Hengelo: op maat gemaakte meubels

U woont in Hengelo en wil graag uw meubels op maat laten maken? Dan moet u bij Schrameijer Wonen & Slapen zijn. Wij beschikken al meer dan 40 jaar over een eigen meubelmakerij. Of het nou gaat om tafels of kasten: het is echt Twents vakmanschap.

Meubels van gerenommeerde merken kopen vlak bij Hengelo

Naast onze eigen op maat gemaakte meubels vindt u bij Schrameijer ook meubels van bekende merken. Zo vindt u de bekende banken en fauteuils van UrbanSofa bij ons, maar ook diverse meubelen van merken als Meubitrend, Haros, Maxfurn, Eleonora en JouwMeubel.

Interieuradvies bij u thuis in Hengelo

Bent u op zoek naar interieuradvies en woont u in Hengelo? Schrameijer Wonen & Slapen biedt gratis interieuradvies aan haar klanten. Onze interieuradviseurs helpen je graag met de inrichting en styling van je interieur.

Schrameijer Wonen & Slapen

Molenstraat 32
7651 AW Tubbergen

OPENINGSTIJDEN:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10:00 – 17:30
Donderdag: 10:00 – 21:00
Vrijdag: 10:00 – 17:30
Zaterdag: 10.00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Schrameijer Wonen & Slapen: 30 minuten vanaf Hengelo

Schrameijer Wonen & Slapen

Hengelo

Onze 4000m2 showroom bezoeken? De koffie staat klaar!