SLAPEN

Een groot gedeelte van ons slaapassortiment is nu online te bekijken!

Schrameijer bedden
Schrameijer bedden
Schrameijer bedden

Meer bedden bekijken? Bezoek onze 4000m2 showroom!

Bedden van Schrameijer Wonen & Slapen

We brengen ongeveer eenderde van ons leven slapend door. Het is daarom belangrijk dat u goed kunt slapen! Een bed is een belangrijk onderdeel van uw nachtrust. Schrameijer heeft bedden in alle soorten en maten. Van ledikanten met een simpel matras tot elektrische boxsprings met luxe toppers.

Boxsprings bij Schrameijer Wonen & Slapen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te slapen op een boxspring. Een boxspring ziet er niet alleen mooi uit, maar biedt ook meer comfort. Doordat een boxspring vaak wat hoger is, stapt men makkelijker in en uit bed. Daarnaast ademt een boxspring erg goed. We hebben zowel 1-persoons boxsprings als 2-persoons boxsprings. Ook elektrische boxsprings zijn tegenwoordig erg populair. Naast boxsprings hebben we ook gewoon (elektrische) lattenbodems.

Matrassen: van pocketveer tot traagschuim

Een matras dat lekker ligt is belangrijk voor een goede nachtrust. Matrassen zijn er vele soorten: van zacht tot hard. De keuze voor een matras is afhankelijk van uw slaaphouding, de gevoeligheid van uw gewrichten maar ook de voorkeur voor een warm of koud matras. Schrameijer Wonen & Slapen heeft pocketveer matrassen, traagschuim matrassen, koudschuim matrassen, polyether matrassen, latex matrassen, etc. Oftewel, voor iedereen een fijn matras!

Slaapaccessoires zoals toppers en kussens

Naast bedden, boxsprings en matrassen verkoopt Schrameijer Wonen & Slapen ook accessoires zoals toppers en kussens. Toppers, ookwel topmatrassen, zorgen net voor het laatste stuk comfort. Goede kussens voorkomen nek- en rugklachten.

Beddengoed van Schrameijer Wonen & Slapen

Schrameijer Wonen & Slapen heeft ook een uitgebreide collectie beddengoed. We hebben diverse dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, (waterdichte) moltons , matrasvernieuwers en spreien op voorraad in vele maten!

Kom proefliggen bij Schrameijer Wonen & Slapen

Voor veel mensen is bij het aanschaffen van een bed het belangrijkste dat het goed ligt. Kom daarom proefliggen in onze showroom. Onze slaapspecialisten helpen u graag bij de keuze naar het juiste bed. In onze 4000m2 showroom staat voor iedereen een goed bed!