TAFELS

Schrameijer eettafel
Schrameijer eettafel
Schrameijer eettafel
Schrameijer eettafel
Schrameijer eettafel
Schrameijer eettafel
Schrameijer eettafel
Schrameijer eettafel

Meer eettafels bekijken? Bezoek onze 4000m2 showroom!

Eettafels van Schrameijer Wonen & Slapen

Een eettafel is vaak het belangrijkste meubel in de woonkeuken of eetkamer. Aan een eettafel wordt gegeten, maar ook vaak koffie gedronken of gestudeerd. Het is daarom belangrijk dat u voor een eettafel kiest die bij u past. Schrameijer Wonen en Slapen heeft eettafels in veel verschillende formaten, kleuren en materialen. Hierdoor vind je altijd de eettafel die bij jou past! Heeft u weinig ruimte? Dan is een eettafel van 160×90 cm handig. Als u liever een grote eettafel van bijvoorbeeld 350×110 cm wilt, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Massieve houten eettafels

Momenteel wordt er veel gekozen voor massieve houten eettafels. Om een industriële look te creëren, kan een houten tafelblad gecombineerd worden met stalen poten. Wat betreft materiaal is er veel mogelijk: stoere eiken eettafels, boomstam tafels, teak houten tafels, en nog veel meer! Zo hebben we tegenwoordig ook onderhoudsvrije lamilux tafels.

Eettafels op maat gemaakt in onze meubelmakerij

Veel eettafels bij Schrameijer Wonen & Slapen worden op maat gemaakt. Zowel voor het blad als voor de poten zijn er vele mogelijkheden. Liever een tafel met een geleefd blad? Of een tafel met een strak tafelblad? Vindt u massieve poten mooi? Of heeft u liever stalen poten? Doordat Schrameijer een eigen meubelmaker en smit in dienst heeft, is vrijwel alles mogelijk. Al onze op maat gemaakte eettafels worden natuurlijk nabehandeld om vlekvorming te voorkomen. Kom gerust eens langs en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Eettafel set zelf samenstellen

Als u een nieuwe eettafel aanschaft, is het goed om ook na te denken over de eetkamerstoelen. Bij een grote eetkamertafel passen grote klassieke eetkamerstoelen. Bij een bartafel is het natuurlijk handig om barstoelen aan te schaffen. Schrameijer Wonen & Slapen heeft een uitgebreid assortiment eetkamerstoelen en adviseert u graag!