VERLICHTING & ACCESSOIRES

Schrameijer bank
Schrameijer bank
Schrameijer bank
Schrameijer bank
Schrameijer bank
Schrameijer bank

Meer verlichting & accessoires bekijken? Bezoek onze 4000m2 showroom!

Verlichting & woonaccessoires van Schrameijer Wonen & Slapen

Een huis is niet compleet zonder mooie verlichting en woonaccessoires. In grote kamers kan het mooi zijn om te kiezen voor grote en opvallende lampen, zoals een kroonluchter of een booglamp. Met schilderijen, sierkussens of objecten zoals de stierenkop hierboven kunt u uw interieur simpel en goedkoop een andere sfeer geven. Wilt u graag advies bij het kiezen van de juiste verlichting of woondecoratie? Onze interieuradviseurs staan voor u klaar!

Sfeervolle verlichting in huis

Verlichting is erg belangrijk voor de sfeer van een huis. Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen functioneel licht en sfeerlicht. Schrameijer Wonen & Slapen heeft een uitgebreide collectie hanglampen, staande lampen, vloerlampen en tafellampen. Of u nu een landelijke of een industriële inrichting heeft, wij hebben voor elke woonstijl mooie lampen. Onze interieuradviseurs helpen je graag met het maken van een lichtplan!

Woonaccessoires maken je huis compleet

Woonaccessoires zijn de finishing touch van ieder huis! Woondecoratie geeft vaak sfeer aan een huis, maar kan ook functioneel zijn. Of het nu gaat om schilderijen of potten, bij Schrameijer Wonen & Slapen bent u aan het juiste adres. Ook plaids en kussens hebben we in allerlei soorten en maten. We adviseren u graag bij het kiezen voor de juiste woonaccessoires.

Kom onze verlichting & woonaccessoires bekijken

In onze 4000m2 showroom hebben we een uitgebreide collectie lampen en woonaccessoires. Verdeeld over de gehele showroom vind u verschillende lampen en decoratie. Voor ieder interieur en budget zijn de juiste lampen en woondecoratie te vinden!